Nyheter

Nyheter fra Webasto

Viktig Informasjon om byttevarmer til VW T5 

Ved utskifting av OE-varmer for VW T5 er følgende meget viktig:


Før man starter utskifting, -Koble opp med OE tester og slett feilkoder i varmer og Klima gateway på bilen. Vær sikker på at klimagateway ikke er i lås (ved sletting av feilkode tas ikke klimagateway ut av lås, ofte må man klikke i en avhukingsboks for at den skal bli låst opp).


Ved skifte av varmer skal bilens  pluss og minus kabel kobles av batteriet.

ThermoCall Utgår --> bruk ThermoConnect


8. januar. 2020


Da ThermoCall TC4 er utgått og ikke lenger kan skaffes, så er alternativet å bruke ThermoConnect TCon2


Artikkel nr for ThermoConnect TCon2 er : 9040223A

App for ThermoCall vil ikke virke på denne så ny app må lastes ned fra App butikken. Last ned ThermoConnect app og scan QR-kode på enheten for installasjon.


Ved kjøp av ThermoConnect er 1 års abonnement inkludert.


Koronavirusets påvirkning


Torsdag 19/3-2020


Webasto vil holde sin virksomhet igang for våre kunder så normalt som mulig – så lenge som mulig. Pr i dag har vi bemanning for å betjene både salg, logistikk og kundeservice. Vi ser viktigheten av å være operativ for våre kunder slik at vi kan løse løpende oppdrag og utfordringer.


Våre distriktssjefer vil selvsagt ikke ha anledning til kundebesøk / møter i uoverskuelig fremtid – men er tilgjengelig på mail og tlf som normalt. Teknisk support og ordre er tilsvarende tilgjengelige og bistår i tilsvarende kanaler.


Ta kontakt på kundeservice-norge@webasto.com for salg eller support på teknisk@webasto.com


Vi skal gjøre det vi kan for å bistå i en vanskelig periode og gjøre det vi kan for at deres sluttbrukere heller ikke får stans i sin virksomhet.


På bakgrunn av disse ekstraordinære forholdene i valutamarkedet, vurderer vi i Webasto Thermo & Comfort Norway om vi må gjøre en midlertidig prisjustering. Våre omkostninger er radikalt endret de siste dager og vi ber om forståelse for det prekære i en slik situasjon.


Vi har pr 19 mars valgt å ikke foreta oss noe i Norge – men vil måtte se an situasjonen i samarbeid med vårt HK i Danmark og Tyskland – da all vår handel er opp i mot DK og EURO.


Vi skal holde våre kunder informert fortløpende – men viktigst er at vi sammen kan klare å holde hjulene i gang så lenge som mulig – og samtidig ha forståelse for hverandres langsiktige og kortsiktige vurderinger.

Og – ikke minst – at vi sammen tar de forhåndsreglene som våre offentlige myndigheter pålegger oss og sammen kommer oss igjennom en vanskelig tid!


Med ønske om god helse og fortsatt godt samarbeid!


Med vennlig hilsen

Per-Erik Nygård / Country Manager og hele teamet!

App for TC4 og Android telefoner


3. oktober. 2019På grunn av oppdateringer/endring i policy hos Google er ikke lenger ThermoCall App å finne på Google play store. Dette gjelder for Android telefoner.


Du kan finne rett App her .

https://www.webasto-comfort.com/int/product-overview/product/show/thermocall-tc4/


Men den vil også kunne finnes ved å scanne QR koden på esken til ThermoCall TC4Webasto teamet

Simkort til ThermoCall

17. mar, 2018

Vi kan nå tilby ferdig oppsatt og klargjort simkort til ThermoCall TC3/4 Gyldiget i 36 mnd. Artikkel nr 8710923A

 

  • Kortet er aktivt og klart til bruk ved mottak
  • Det kreves ikke SIM kode for å bruke kortet
  • Kortet kan brukes i Danmark, Norden og EU. Maksimalt antall årlige sms er 250 stk.
  • Ditt SIM kort fra SIMService er forskuddsbetalt for 36 mdr. i denne periode er det ikke nødvendig med ytterligere registrering eller betaling.
  • Etter utløp av den forskudsbetalte periode kan perioden forlenges ved å kontakte www.simservice.dk/webasto eller du kan kjøpe nytt forskudsbetalt kort.
  • Husk å ta vare på plastik kortet med opplysningene om SIM kortets serie nummer og mobil nummer. Disse data er nødvendig hvis du ønsker å forlenge kortets gyldighet.
  • Om det er snakk om en firmabil er det viktig at mobil nr / SIM kort nr. fremgår av faktura til leasing selskapet.